Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! 馃拲


Er komt natuurlijk veel kijken bij het plannen van een bruiloft. Een bruidsfotograaf is daar bijna altijd onderdeel van. Hierbij is het belangrijk dat de stijl van de fotograaf jou aanspreekt en dat er een klik is tussen het bruidspaar en de fotograaf. 


Op deze pagina kun je onderaan de pagina informatie (en veelgestelde vragen) vinden over mijn aanbod en werkwijze. Ook heb ik een trouwbrochure die je onderaan de pagina kunt aanvragen, met o.a. informatie over prijzen en wat er onderdeel van is.

"Hoe kenmerkt zich een trouwreportage van jou?"

Ik houd mij op de achtergrond en ik pas me aan aan jullie wensen en de sfeer. "Selma gaat geruisloos te werk, je merkt niet dat ze er is." Ik houd juist van spontane foto's, een ongedwongen sfeer waarin ik de mooiste momenten vastleg. Ook doe ik mijn best om jullie zo veel mogelijk te laten ontspannen en door het gezellig te maken. Ook ik geniet enorm van zulke mooie dagen vol met liefde.

"Wat is er allemaal onderdeel van een trouwreportage?"

Bij een bruidsreportage ontvang je altijd:
路 Een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek + een gesprek een aantal weken voor de bruiloft
路 Binnen 1 dag een preview van ongeveer 10 foto鈥檚 in een online gallery die je kunt delen met familie en vrienden
路 Alle bestanden binnen 5 weken digitaal, bewerkt en in de hoogste resolutie aangeleverd via een online gallery
路 Een klein album van 15x15cm met 26 pagina鈥檚 (bij minimaal 6 uur fotografie)
路 Alle prijzen zijn inclusief nabewerking en reiskosten binnen Nederland

"Maak je ook fotoalbums?"

Ja, heel graag :-) Bij minimaal 6 uur fotografie ontvangt het bruidspaar een klein album van 15x15. Deze kleine boeken zijn ook extra bij te bestellen, voor als je het cadeau wilt geven aan familie en vrienden. 

Ook maak ik grote, volwaardige fotoalbums van bijvoorbeeld 30x21, 30x30 of 40x30. De prijzen hiervan zijn vanaf 鈧230. Meer informatie over albums kun je vinden in de trouwalbum-brochure, die je hier kunt aanvragen.

"Wij hebben interesse in jou als onze fotograaf. Hoe nu verder?"

Via deze website kun je het contactformulier invullen of mij bellen/appen/mailen. Allereerst geef ik aan of ik nog beschikbaar ben op jullie datum. Vervolgens kunnen we een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen (face to face of via videobellen) om de planning en jullie wensen te bespreken. Hierna, als al jullie vragen zijn beantwoord, laten jullie mij weten of jullie voor mij hebben gekozen en boek ik de datum in mijn agenda!

Heb je nog vragen voor me? Benieuwd naar de tarieven? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt me ook gelijk via WhatsApp een berichtje sturen of bellen op +31 6 53497800.

Suzanne & Maarten
Landgoed Te Werve, Kerk Zoetermeer
Marieke & Gijs
Stadhuis Rotterdam, Kuyl's Fundatie
Trouwbrochure ontvangen? Laat je e-mailadres hieronder achter en je kunt de brochure gelijk downloaden.
Super leuk! Je kunt de brochure hier downloaden: https://bit.ly/36uXttS. Laat het gerust weten als je verder nog vragen hebt.
Something went wrong. Please try again.

Using Format