Mijn naam is  Selma Hamzic, 28 jaar oud en ik woon in Delft. Vroeger, toen ik zo’n 14 jaar oud was, was ik altijd degene met een camera in de hand. Op vakantie maakte ik meestal rond de 5000 foto’s, wat er eigenlijk voor zorgde dat niemand anders zich zorgen hoefde te maken over vakantiefoto’s.

Al snel werd de compactcamera vervangen door een spiegelreflex en begon ik steeds vaker portret shoots te doen. Van individuele portret shoots kwamen gezin shoots, vervolgens newborn shoots en sinds 2016 ook bruiloften. Ik geniet er elke keer weer meer en meer van om anderen te verblijden met foto’s.

Ik vind het belangrijk om samen met jou in gesprek te gaan over de soort foto's die jij wilt. Wil je graag dat ik jouw bruiloft fotografeer, dan plannen we een afspraak in om samen alles te bespreken en een lijstje te maken. Op de dag zelf vragen waar je foto's van wilt hebben gaat natuurlijk niet lukken ;-). Ook is een love shoot onderdeel van de bruidfotografie-pakketten die ik aanbied. Zie het als een engagement shoot waarbij we elkaar goed kunnen leren kennen en je mijn stijl van fotograferen ook leert kennen. Uiteraard te combineren met de koffie afspraak om zo geheel voorbereid te kunnen zijn op de grote dag.

Heb je nog vragen voor me? Benieuwd naar de tarieven? Vul gerust onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt me ook gelijk via WhatsApp een berichtje sturen of bellen op +31 6 53497800.


Contactformulier

Using Format