Over mij & contact

Hi, ik ben Selma!

Ik ben de fotografe achter Selma Hamzic fotografie. Een vrolijke, enthousiaste fotografe die blij wordt van het vastleggen van mooie, pure momenten. Op bruiloften zorg ik dat ik niet veel opval, maar toch wel overal aanwezig ben om van alles wel een foto te maken.

Ik woon al een aantal jaar in het centrum van Delft en heb daardoor al veel mooie bruiloften in deze mooie stad mogen maken. Tijdens een kennismakingsgesprek zal ik je ook zeker alle gave, verborgen plekjes van Delft verklappen ;-) Oké, de Oostpoort is niet zo verborgen, maar wat is het toch een prachtige locatie voor bruidsfoto's 🙌 Ik denk in ieder geval graag mee met de gehele planning voor de bruiloft.

Naast bruiloften maak ik ook graag portretfoto's: individuele portretfoto's (gewoon voor de leuk of omdat je een nieuwe LinkedIn foto nodig hebt) en van gezinnen en stelletjes. Ook bij deze foto's houd ik het zo spontaan mogelijk en maak ik zo veel mogelijk gebruik van natuurlijk licht. 


Dat ik met mijn foto's herinneringen kan vastleggen en anderen hiermee kan verblijden, is het liefste wat ik doe. Mag ik ook jullie mooie momenten vastleggen? ✨

WhatsApp

 +31 653497800

Bellen

+316 5349 7800

Trouwbrochure ontvangen? Laat je e-mailadres hieronder achter en je kunt de brochure gelijk downloaden.
Super leuk! Je kunt de brochure hier downloaden: https://bit.ly/36uXttS. Laat het gerust weten als je verder nog vragen hebt.
Something went wrong. Please try again.
Using Format