Reviews

"Ontzettend blij met de trouwfoto's! Selma is erg goed in wat ze doet. Wij en ook al onze gasten waren erg positief over haar: iedereen kon het met haar vinden en ze weet de mooiste momenten vast te leggen zonder dat iemand doorhad dat hij/zij werd gefotografeerd. We hebben zo hele mooie overzichtsfoto's maar ook foto's waarop mensen uitbundig lachen of heel mooi geëmotioneerd zijn. Ook de momenten waarvan we van tevoren aangaven dat we er graag een foto van wilden zijn mooi geworden. Ze heeft er een prachtig album van gemaakt. Wij raden Selma van harte aan!"

- Suzanne & Maarten

"We zijn super blij met de foto’s. Het mooiste compliment dat we hebben ontvangen is dat de foto’s de dag precíes weergeven zoals die was. Prachtig en op belangrijke momenten de juiste personen in beeld. Daarnaast is Selma een vrolijk en opgewekt persoon die goed bij de groep aansluit. Wij raden Selma van harte aan!"

- Marieke & Gijs

"Selma heeft onze bruiloft gefotografeerd. Wij zijn zelf niet heel erg van de foto’s maken maar Selma heeft ons daar heel goed bij geholpen waardoor de foto’s heel mooi en leuk zijn geworden! Gedurende dag was ze heel druk bezig om alles vast te leggen. Een spontane vrolijke vrouw die passie heeft voor haar vak! Dit kregen wij ook veel van onze gasten te horen. Ook kent ze hele leuke plekken in Delft om foto’s te maken. Wij zijn daar niet zo bekend mee dus voor ons was dit heel handig. Zo hebben wij nu foto’s gemaakt in een heel leuk hofje bij de oostpoort die wij zelf nog niet kenden."

- Lianne & Sebastiaan

Selma heeft echt prachtige foto's gemaakt van onze trouwdag. Het weer was niet geweldig, maar dat maakt de foto's absoluut niet minder. Communicatie was prima, en er was veel flexibiliteit qua tijden, locaties en wensen. Wij voelden ons erg bij haar op ons gemak en de gasten ook, dit is echt terug te zien op de foto's. Het album is ook heel mooi geworden en het was erg leuk dat dit persoonlijk werd overhandigd. Zeker een aanrader!

- Johanna & Koen

Na 2 geannuleerde bruiloften besloten we dit jaar alvast klein te trouwen in Delft en we wilden in ieder geval een fotograaf die de intieme momentjes kon vastleggen tijdens deze dag. Eigenlijk had ik even geen grote verwachtingen meer door de teleurstelling van alles wat niet doorging. Maar eigenlijk meteen al tijdens het eerste gesprek bracht Selma daar verandering in:) Met haar enthousiasme en het meedenken met ons, neemt ze je eigenlijk al mee naar die dag en schetst ze het beeld. Daardoor konden we het echt al voor ons zien! Op de dag zelf was ze een perfecte mix van 'mengen tussen de gasten en op de goede plekjes aanwezig zijn', maar zonder heel aanwezig te zijn. Maar bovenal vonden we haar flexibiliteit echt zo geweldig: op zo'n dag lopen toch dingen net anders, maar ze sprong daar meteen op in en kwam meteen in actie, maar zonder stress. Daardoor bleven wij ook heel relaxed en hebben we vooral tijdens de koppel shoot zo'n lol gehad. Dat zie je ook echt terug in de foto's. We wilden graag een Italiaanse en intieme sfeer in de foto's terugzien, een link naar onze oorspronkelijke bruiloft en dat is heel mooi gelukt. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat, er komt echt een stukje 'magie' in de foto's naar voren, echt heel knap hoe ze dat wist te vangen. We raden Selma dan ook echt aan :D!

- Marianne & Davide

"Selma heeft onze bruiloft in Delft gefotografeerd. Vooraf een intake om de wensen te bespreken, dacht goed met ons mee en kwam met initiatieven mbt locaties. Meteen een goede klik. Ze heeft het erg goed aangepakt! Tijdens de huwelijksdag was het erg prettig en gezellig werken met haar. Ze was onzichtbaar op onze belangrijke momenten om alles vast te leggen. Selma communiceert goed, levert goede service, luistert naar onze wensen, is vriendelijk, professioneel en maakt prachtige foto's."

- Nam & Eefje

"What an amazing photographer we found for our wedding! Selma is such a nice girl, super professional, committed and with a great sense of light and composition! She has an amazing eye for framing and makes sure to have every shot done before calling it a day! Also, she is super nice, cheerful and you can see she loves what she does! I would definitely hire her for your special day ❤"

- Sofia & Alexandre

"Het was een gezellige dag en de foto's zijn prachtig geworden. Ze dacht zelf mee voor leuke foto's, maar luisterde ook naar onze ideeën."

- Charlotte & Alexander

"Selma ademt fotografie. Ze denkt graag mee in de wensen van het bruidspaar. Ze nam ruim de tijd om ons te leren kennen. Op de dag zelf was ze overal bij, maar viel helemaal niet op. Na afloop hebben we (veel) mooie foto's ontvangen."

- Marco & Roselies

"Ontzettend fijn kunnen samenwerken met Selma. Wij zijn beiden niet gewend om foto's te maken, maar erg blij met de foto's van onze bruiloft doordat Selma ons goed kon vertellen wat we moesten doen. Enorm trots op onze foto's."

- Lieneke & Colin

"We are so happy we choose Selma to capture our wedding day! As soon as we met her, the vibes were extremely positive and it just clicked from the start. She was friendly and seemed genuinely excited to do the job. We had to postpone our wedding due to covid and make a lot of changes in the schedule and location.. and in all that she was extremely flexible, patient and understanding. She was also very proactive and even came up with ideas for locations where we could do our photoshoot after the ceremony. On our wedding day, which ended up being extremely intimate, she had a great energy and just blended in and took lots of photos. During the photo shoot I truly noticed Selma's love for photography (during the ceremony I was in the clouds and only noticing my spouse), she was literally jumping into bushes to get the perfect photo!!! On the same day of the wedding she sent us the preview and we were so impressed by her work! More or less a month after the wedding we got all the photos and they definitely did not disappoint, I had a very hard time picking my favorites and ended up printing almost all of them. Would definitely recommend Selma to anyone :)"

- Letizia & Kevin

"Voor ons huwelijk vorig jaar Juni zochten we een leuke en lieve fotograaf. Ik heb echt veel fotografen en hun websites open gehad maar uiteindelijk gekozen voor Selma. Ik vond haar foto, de foto's die ze heeft gemaakt gewoon het leukst + ze woonde ook nog eens in Delft! We hebben een afspraak gemaakt en toen wist ik het zeker, dit werd onze trouwfotografe. Het was zo gezellig met het gesprek en we hebben alle details en meer besproken. Het voelde professioneel maar ook tegelijkertijd gezellig en persoonlijk. Op de dag zelf? Tja, ik weet niet of het lag aan dat ik aan het trouwen was en dus afgeleid was, maar ik verdenk Selma er toch van dat ze een ninja is. :P Mijn man en verschillende gasten zijn het er ook over eens. Op een gegeven moment wilde ze foto's maken van de groep en ook van ons apart, en ik was even verbaasd dat ze er nog was. :P En nu ik de foto's heb gezien waarbij ik bij een flink aantal toch zoiets heb van, ja maar dan moest ze toch in mijn zicht hebben gestaan, hoe heb ik haar niet gezien? XD Superleuk en helemaal toppie dat ze zo opging in alles en dat ze dus foto's heeft met het echte moment, en niet dat je aan het posen bent omdat je een camera ziet. Haar foto's zijn echt heel prachtig en mijn man en ik zaten gewoon te huilen want ze heeft echt de emotie op dat moment te pakken gekregen. Ook mooi dat ze wat zwart/witte foto's heeft gegeven. Oh, en ik wil ook even zeggen dat ik het kistje met de usb met de foto's erg mooi en lief vond. Het krijgt nu een mooi plekje bij onze andere trouwspullen. Ik zou dus Selma aanraden aan iedereen. Lieve, leuke meid die prachtige foto's maakt en het met veel plezier doet!"

- Daniëlle & Fabian

"Selma is a very easy going person. She had a talk with us and asked us what we wanted. Actually, many photos are very nice and we really like them. She worked very hard after shooting, and we got them quite fast. Thanks to her, we had super nice memory with these wedding pictures. We would surely recommend her to our friends. :)"

- Wenhan & Esteban"Selma heeft een geweldig oog voor het vastleggen van mooie, natuurlijke momenten en details tijdens een bruiloft: een intieme blik, een schaterlach, een stropdas die maar niet goed wil zitten, stoere mannen die zenuwachtig hun speech oefenen. Geen een foto is gemaakt of geposeerd, maar helemaal naturel en bomvol emoties. Selma gaat geruisloos te werk, je merkt niet dat ze er is. Wat haar zo goed maakt, is haar lieve persoonlijkheid en grote inlevingsvermogen. Selma voelt met je mee en weet juist daardoor de meest prachtige beelden vast te leggen. Een topper!"

- Anja & Jurrien


"Selma is een leuke spontane dame die onze grote dag prachtig heeft vast gelegd. Zij is sterk in het vastleggen van spontane fotomomenten, maar daarnaast ook in de meer geregisseerde momenten. Ze kreeg onze kleine kids van 2 en 4 ook goed mee en dat valt nog niet mee met onze 2 kleine eigenwijze kids."

- Floor & Pascal


"My husband and I had a great wedding day, and part of that was thanks to Selma. We planned everything beforehand, even a plan B in case of heavy rain, so I felt very relaxed during our special day. Selma was able to capture amazing moments throughout our wedding, and managed to make the pictures look amazing (even tough it was raining, you don't notice that in our pictures). We truly recommend her!"

- Audry & Alex


"Selma Hamzic is simply amazing! Since the day we contacted her for the first time, we felt very comfortable. We met her a couple of weeks before the wedding and she was very well prepared and gave us many suggestions of places to take photos before the wedding in Delft. She planned very well our schedule so we wouldn't be in a hurry before the wedding. Overall, she was very professional and friendly. She certainly exceeded our expectations! We would definitely hire her again!"

- Alexandra & Javier


"Selma is enthousiast en een fijn persoon om mee te werken. Ze heeft schitterende foto's gemaakt en slaagde er in om spontane momenten vast te leggen. We zijn erg blij dat we voor Selma hebben gekozen!"

- Anke & Daniel"Wij willen haar van harte aanbevelen aan andere bruidsparen. Selma is een enthousiaste en zeer creatieve dame met veel goede ideeën wat betrof de reportage. Wij hebben een prachtig trouwboek laten maken. Regelmatig kijk ik het in en elke keer word ik verrast door de manier waarop onze foto's gemaakt zijn."

- Francisca & Daniel

Heb je nog vragen voor me? Benieuwd naar de tarieven? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt me ook gelijk via WhatsApp een berichtje sturen of bellen op +31 6 53497800.

Using Format