top of page

Bruiloften

_DSC3888.jpg

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! 💍

Er komt natuurlijk veel kijken bij het plannen van een bruiloft. Een bruidsfotograaf is daar bijna altijd onderdeel van. Hierbij is het belangrijk dat de stijl van de fotograaf jou aanspreekt en dat er een klik is tussen het bruidspaar en de fotograaf. 


Op deze pagina kun je onderaan de pagina informatie (en veelgestelde vragen) vinden over mijn aanbod en werkwijze. Ook heb ik een trouwbrochure die je onderaan de pagina kunt aanvragen, met o.a. informatie over prijzen en wat er onderdeel van is.

 • Wat is er allemaal onderdeel van een trouwreportage?
  Bij een bruidsreportage ontvang je altijd: Een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek + een gesprek een aantal weken voor de bruiloft Binnen 1 dag een preview van ongeveer 10 foto’s in een online gallery die je kunt delen met familie en vrienden Alle bestanden binnen 6-8 weken digitaal, bewerkt en in de hoogste resolutie aangeleverd via een online gallery Een klein album van 19x19cm met 30 pagina’s (bij minimaal 6 uur fotografie) Alle prijzen zijn inclusief nabewerking en reiskosten binnen Nederland
 • Wij hebben interesse in jou als onze fotograaf. Hoe nu verder?
  Via deze website kun je het contactformulier invullen of mij bellen/appen/mailen. Allereerst geef ik aan of ik nog beschikbaar ben op jullie datum. Vervolgens kunnen we een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen (face to face of via videobellen) om de planning en jullie wensen te bespreken. Hierna, als al jullie vragen zijn beantwoord, laten jullie mij weten of jullie voor mij hebben gekozen en boek ik de datum in mijn agenda!
 • Hoe kenmerkt zich een trouwreportage van jou?
  Ik houd mij op de achtergrond en ik pas me aan aan jullie wensen en de sfeer. "Selma gaat geruisloos te werk, je merkt niet dat ze er is." Ik houd juist van spontane foto's, een ongedwongen sfeer waarin ik de mooiste momenten vastleg. Ook doe ik mijn best om jullie zo veel mogelijk te laten ontspannen en door het gezellig te maken. Ook ik geniet enorm van zulke mooie dagen vol met liefde.
 • Maak je ook fotoalbums?
  Ja, heel graag :-) Bij minimaal 6 uur fotografie ontvangt het bruidspaar een klein album van 19x19. Deze kleine boeken zijn ook extra bij te bestellen, voor als je het cadeau wilt geven aan familie of vrienden. Ook maak ik grote, volwaardige fotoalbums van bijvoorbeeld 30x21, 30x30 of 40x30. De prijzen hiervan zijn vanaf €230. Meer informatie over albums kun je vinden in de trouwalbum brochure, die je onderaan deze pagina kunt aanvragen.
 • Wat krijg je voor een lifestyle shoot?
  Je ontvangt ongeveer 30 foto's in de hoogste resolutie, via een online gallery waar de foto's bekeken en gedownload kunnen worden. Deze online gallery is 3 maanden na de shoot nog beschikbaar.
 • Hoe lang duur het en op welke locatie gaan we fotograferen?
  De fotoshoot duurt zo'n 1 tot 1,5 uur en is op een door jullie gewenste locatie. We kunnen bijvoorbeeld naar een bos, een park of het strand gaan.
 • Wat zijn de kosten?
  De kosten voor de shoot zijn in totaal €175 incl. btw en reiskosten binnen een straal van 30 km (daarbuiten €0,21 per km). Het bedrag wordt in zijn volledigheid binnen 2 weken na de shoot betaald. Voor grotere groepen (families) geldt een meerprijs; de totale prijs is dan €225 incl. btw en reiskosten binnen een straal van 30 km.

Elvira & Boy, september 2022

"Selma heeft van onze beide trouwdagen een feestje gemaakt! Ze wist precies wat voor foto's wij leuk vinden: spontaan en ruimte voor af en toe wat geks. We kijken nog wekelijks met veel plezier naar de foto's."

Neem contact op

Heb je nog vragen voor me? Benieuwd naar de tarieven? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt me ook gelijk via WhatsApp een berichtje sturen of bellen op +31 6 53497800.

Waarin ben je geïnteresseerd?
Waar heb je over mij gehoord?

Bedankt voor je bericht! Ik kom hier z.s.m. op terug.

Download de trouwbrochure

bottom of page