top of page

Lifestyle

_DSC3665.jpg

Met je familie, gezin, vrienden of partner op de foto

Wil jij graag op de foto met jouw partner, vriend/vriendin of met het hele gezin? Wil je een zwangerschapsshoot of foto's van je newborn zodra hij/zij geboren is? Dat kan! :-) Ook heel leuk om cadeau te geven aan iemand als verjaardagscadeau of bijvoorbeeld voor moederdag, vaderdag of als kraamcadeau. Ik leg graag deze herinneringen en mooie momenten voor jullie vast zodat jullie daar voor altijd naar terug kunnen kijken.

Vragen of interesse in een shoot? Vul het contactformulier in en je ontvangt z.s.m. een reactie van mij!

 • Wat is er allemaal onderdeel van een trouwreportage?
  Bij een bruidsreportage ontvang je altijd: Een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek + een gesprek een aantal weken voor de bruiloft Binnen 1 dag een preview van ongeveer 10 foto’s in een online gallery die je kunt delen met familie en vrienden Alle bestanden binnen 6-8 weken digitaal, bewerkt en in de hoogste resolutie aangeleverd via een online gallery Een klein album van 19x19cm met 30 pagina’s (bij minimaal 6 uur fotografie) Alle prijzen zijn inclusief nabewerking en reiskosten binnen Nederland
 • Wij hebben interesse in jou als onze fotograaf. Hoe nu verder?
  Via deze website kun je het contactformulier invullen of mij bellen/appen/mailen. Allereerst geef ik aan of ik nog beschikbaar ben op jullie datum. Vervolgens kunnen we een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen (face to face of via videobellen) om de planning en jullie wensen te bespreken. Hierna, als al jullie vragen zijn beantwoord, laten jullie mij weten of jullie voor mij hebben gekozen en boek ik de datum in mijn agenda!
 • Hoe kenmerkt zich een trouwreportage van jou?
  Ik houd mij op de achtergrond en ik pas me aan aan jullie wensen en de sfeer. "Selma gaat geruisloos te werk, je merkt niet dat ze er is." Ik houd juist van spontane foto's, een ongedwongen sfeer waarin ik de mooiste momenten vastleg. Ook doe ik mijn best om jullie zo veel mogelijk te laten ontspannen en door het gezellig te maken. Ook ik geniet enorm van zulke mooie dagen vol met liefde.
 • Maak je ook fotoalbums?
  Ja, heel graag :-) Bij minimaal 6 uur fotografie ontvangt het bruidspaar een klein album van 19x19. Deze kleine boeken zijn ook extra bij te bestellen, voor als je het cadeau wilt geven aan familie of vrienden. Ook maak ik grote, volwaardige fotoalbums van bijvoorbeeld 30x21, 30x30 of 40x30. De prijzen hiervan zijn vanaf €230. Meer informatie over albums kun je vinden in de trouwalbum brochure, die je onderaan deze pagina kunt aanvragen.
 • Wat krijg je voor een lifestyle shoot?
  Je ontvangt ongeveer 30 foto's in de hoogste resolutie, via een online gallery waar de foto's bekeken en gedownload kunnen worden. Deze online gallery is 3 maanden na de shoot nog beschikbaar.
 • Hoe lang duur het en op welke locatie gaan we fotograferen?
  De fotoshoot duurt zo'n 1 tot 1,5 uur en is op een door jullie gewenste locatie. We kunnen bijvoorbeeld naar een bos, een park of het strand gaan.
 • Wat zijn de kosten?
  De kosten voor de shoot zijn in totaal €175 incl. btw en reiskosten binnen een straal van 30 km (daarbuiten €0,21 per km). Het bedrag wordt in zijn volledigheid binnen 2 weken na de shoot betaald. Voor grotere groepen (families) geldt een meerprijs; de totale prijs is dan €225 incl. btw en reiskosten binnen een straal van 30 km.
bottom of page