top of page

Over mij & contact

Hi, ik ben Selma!

Ik ben de fotografe achter Selma Hamzic fotografie. Een vrolijke, enthousiaste fotografe die blij wordt van het vastleggen van mooie, pure momenten. Op bruiloften zorg ik dat ik niet veel opval, maar toch wel overal aanwezig ben om van alles wel een foto te maken.

Ik woon al een aantal jaar in het centrum van Delft en heb daardoor al veel mooie bruiloften in deze mooie stad mogen maken. Tijdens een kennismakingsgesprek zal ik je ook zeker alle gave, verborgen plekjes van Delft verklappen ;-) Oké, de Oostpoort is niet zo verborgen, maar wat is het toch een prachtige locatie voor bruidsfoto's 🙌 Ik denk in ieder geval graag mee met de gehele planning voor de bruiloft.

Naast bruiloften maak ik ook graag lifestyle foto's (zwangerschap, newborns of gezinnen). Ook bij deze foto's houd ik het zo spontaan mogelijk en maak ik zo veel mogelijk gebruik van natuurlijk licht. 

 

Dat ik met mijn foto's herinneringen kan vastleggen en anderen hiermee kan verblijden, is het liefste wat ik doe. Mag ik ook jullie mooie momenten vastleggen? ✨

Neem contact op

​Heb je nog vragen voor me? Benieuwd naar de tarieven? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt me ook gelijk via WhatsApp een berichtje sturen of bellen op +31 6 53497800.

Waarin ben je geïnteresseerd?
Waar heb je over mij gehoord?

Bedankt voor je bericht! Ik kom hier z.s.m. op terug.

bottom of page